Of je een rollenspel moet doen in de training?

Een training kan je vooral nieuwe informatie geven of je laten oefenen met vaardigheden. De training ‘Vrouwen met een miskraam goed begeleiden’ is een mix daarvan. Deels nieuwe kennis, deels gericht op praktische ervaringen, deels op uitwisseling met collega’s.

Vandaar ook dat de KNOV er naast 3 punten in categorie A, ook 3 MIO-punten aan heeft toegekend.

Veel verloskundigen en echoscopisten schrijven in hun intakeformulier dat ze niet erg happig zijn op rollenspellen. En hoewel die natuurlijk wel heel effectief kunnen zijn, doen we in deze training geen rollenspellen. Dan weet je dat ;-).

Hier zie je enkele foto’s van trainingen van de afgelopen periode. Om er een beeld bij te krijgen.

training Winschoten - 13 april 2017 Miskraambegeleiding Nederland

20170509_105855

20170120_131118

 

De foto’s die je hier ziet, zijn van verschillende trainingen voor verloskundigen en echoscopisten dit voorjaar. Je ziet foto’s van incompany-trainingen bij praktijken op locatie en foto’s van de training met open inschrijving in Bilthoven.

Overweeg of het ook iets voor jou kan zijn om een dag stil te staan bij miskraambegeleiding. Zodat je completer wordt in je begeleiding, ook op dit stuk.

Je bent heel welkom bij de KNOV-geaccrediteerde training ‘Vrouwen met een miskraam goed begeleiden’. Of bel me om de training incompany in te plannen voor jouw praktijk of team. Graag tot kijk!

© Miriam van Kreij – 2017