Liedjes die troost en steun kunnen geven

Muziek werkt zo krachtig. Bij het boek ‘Als je je kindje verliest in de zwangerschap…’ hoort een lijst met liedjes die troost geven na een miskraam, buitenbaarmoederlijke zwangerschap of abortus. Deze meer dan 50 liedjes hebben veel ouders steun gegeven, toen zij hun kindje verloren in de zwangerschap. Misschien voor jou ook fijn om naar te luisteren?

Via deze link kun je gemakkelijk zien welke nummers erop staan. Soms is het op je telefoon niet meteen zichtbaar, maar op een laptop vaak wel.

En heb je Spotify? Dan kun je de afspeellijst ‘Miskraambegeleiding Nederland’ direct beluisteren. Wil je je als volger van deze afspeellijst aanmelden? Dan blijf je ook op de hoogte van nieuwe liedjes die eraan toegevoegd worden.

 

Heb je een aanvulling bij deze lijst? Muziek waar jij veel steun aan hebt (gehad)? Mail dan gerust naar info@miskraambegeleiding.nl. Dank alvast!

 

En merk je dat je meer aandacht mag hebben voor jouw verlies? Dan ben je heel welkom voor persoonlijke begeleiding. www.miskraambegeleiding.nl/moeders.

© Miriam van Kreij – 2018