,

4 sleutels om de investering snel terug te verdienen

Ja, het kost je tijd, geld en energie.

De opleiding tot miskraamcoach vraagt inderdaad een investering.

Maar als eigenaar van een verloskundigenpraktijk, kun je die investering snel terug verdienen.

4 sleutels om de investering snel terug te verdienen:

  1. Mensen blijven ook in hun volgende zwangerschap bij jouw verloskundigenpraktijk. Er is dus meer verzekerde zorg. Als mensen een slechte ervaring hebben gehad rond hun miskraam, stappen ze over naar een andere praktijk. Dat zal niet gebeuren nu je ze optimaal kunt begeleiden. Sterker nog, het heeft een aanzuigende werking. Zwangeren zullen kiezen voor jouw praktijk, omdát er een gecertificeerde miskraamcoach is.
  2. Al tijdens de opleiding mag je mensen begeleiden. Dat geeft inkomsten.
  3. Je cliëntèle voor je miskraamcoaching is veel ruimer dan je huidige groep zwangeren. Mensen brengen hun netwerk mee. Vrouwen die 3 of 10 jaar geleden een miskraam hadden, kunnen nu bij je aankloppen. Je kunt begeleiden rond abortus als je wil. Of rond verlies in fertiliteitstrajecten.
  4. Je werkt met meer plezier, dat betekent minder verzuim en minder ziektedagen. Ook op de lange termijn blijf je gezonder werken.

Dus de financiële investering kan zich snel terug verdienen.

Daarnaast zijn er opbrengsten die niet eens in geld uit te drukken zijn. Hoe veel is het je waard om met voldoening en vervulling te werken? Om te merken hoeveel je betekent voor de mensen met wie je het 5-stappenprogramma doorloopt? Om te voelen dat je met energie thuiskomt uit je werk?

Eén van de miskraamcoaches in opleiding zei het vrijdag heel treffend: ‘Waaauw, ik heb geen woorden voor hoe de ochtend was. Magisch wat de 5 stappen brengen!’

Zo is het.

Wil je daar meer over horen? Bel of mail me, dan kunnen we bespreken of werken als miskraamcoach past bij jouw plannen en ambities.

En ja, dat kan heel goed in combinatie met je werk als verloskundige.

Tot binnenkort!