• Invulboek voor ouders

    UNIEK (VER)WERKBOEK

    Als je je kindje verliest in de zwangerschap - Miriam van Kreij

UNIEK (VER)WERKBOEK

Invulboek voor ouders

Dit unieke invulboek is voor jou als je een kindje bent verloren in de zwangerschap. Hoe pril ook, hoelang geleden ook. Misschien ging het bij jou over een miskraam, een buitenbaarmoederlijke zwangerschap of een abortus. Je kunt je afvragen: hoe kan ik weer verdergaan na zo’n verlies? De impact van verlies kan namelijk groot zijn en wordt vaak onderschat.

Daarom is dit mooi vormgegeven (ver)werkboek er, vol met prachtige gedichten, uitnodigende vragen en toegankelijke suggesties. Je kunt het alleen of samen met je partner invullen. Zo maak je er een dierbaar en persoonlijk bewaarboek van.

  • ‘Toen ik de miskramen kreeg, stopte ik het verdriet weg. Ik was vooral bezig om opnieuw zwanger te worden. Achteraf had ik gewild dat ik toen veel bewuster met het verlies bezig was geweest. Dit boek helpt me, ook nu, na al die tijd.’ Youri Fabienne
  • Erg goed boek. Ik ga het zeker aanraden aan de vrouwen die bij mij langskomen. De emotionele kant wordt nog vaak onderschat, daarom is het zo waardevol dat dit boek er nu is om in te vullen!’ Koen Deurloo, gynaecoloog, Utrecht
  • Meer enthousiaste reacties lees je hier.

Dit boek wordt ook vaak cadeau gegeven. Het is een waardevol geschenk na een miskraam of na later verlies in de zwangerschap.

5 sterren

Als je je kindje verliest in de zwangerschap - Miriam van Kreij
Miriam van Kreij