Miskraambegeleiding Nederland is een initiatief van MirreMaan

Voorwaarden

Doe je mee aan een training of workshop van MirreMaan? Of aan andere vormen van opleiding of coaching bij MirreMaan? Of geef je daarvoor opdracht? Dan gelden deze voorwaarden voor alle overeenkomsten die je met MirreMaan hebt. Lees ze goed.

Let op: in de voorwaarden hebben we het over training, maar we bedoelen daar ook workshops, andere vormen van opleiding en coaching mee.

Wanneer hebben we een overeenkomst?

Je meldt je aan voor een training bij MirreMaan. Dat kun je doen op de volgende manieren: mondeling, via de telefoon, per e-mail, per brief of via een formulier op de website. De overeenkomst komt tot stand doordat de je een bevestiging krijgt van MirreMaan. Dat kan mondeling, via de telefoon, per e-mail of per brief.

Wanneer moet je betalen?

MirreMaan stuurt je een factuur. Je moet 30 dagen voor de eerste trainingsdag betaald hebben. Het geld moet dan op de rekening van MirreMaan staan. Of, als je je later hebt aangemeld, dan moet je de factuur binnen 14 dagen betalen.

Betaal je niet op tijd? En moet MirreMaan extra kosten maken om het geld van je te krijgen? Dan moet jij die kosten ook betalen.

Afzeggen?

Heb je je opgegeven voor een training of workshop? En zeg je daarna af? Dan moet je dat per aangetekende brief doen of per bevestigde e-mail.

Hoeveel moet je betalen als je afzegt?

Zeg je af 30 dagen of langer voor de eerste trainingsdag? Dan betaal je 10% van de kosten, en minimaal 25 euro. Zeg je korter dan 30 dagen voor de eerste trainingsdag af? Of doe je niet mee aan de training? Of stop je na de eerste trainingsdag? Dan betaal je alle kosten. Het maakt niet uit om welke reden je hebt afgezegd. Het maakt ook niet uit of je alle kosten of een deel daarvan al betaald hebt.

Let op: Regel jij of MirreMaan dat iemand anders de hele training kan volgen? Dan betaal je alleen 10% van de kosten, en minimaal 25 euro. De andere deelnemer moet wel aan de eisen van de training voldoen. En MirreMaan beslist of die andere persoon mee mag doen.

MirreMaan mag de training annuleren of een deelnemer weigeren. Heb je al betaald voor de trainingsdagen die je daarom niet kunt volgen? Dan krijg je dat geld terug.

Wat zijn de regels rond auteursrechten?

MirreMaan gebruikt brochures, cursusmateriaal, flyers en dergelijke. Het auteursrecht daarvan ligt bij MirreMaan, behalve als op het werk staat dat het auteursrecht bij iemand ander ligt. Je mag niets overnemen, publiceren of vermenigvuldigen. Alleen als je expliciet schriftelijk toestemming hebt gekregen van MirreMaan, dan mag het wel.

Heb je vragen?

Heb je nog vragen? Bel of mail dan gerust. Je kunt me bereiken op info@mirremaan.nl of 06 – 244 15 838.