Zorg dat je je eerdere miskraam verwerkt, als je opnieuw zwanger bent

Juist als je zwanger bent, kun je voelen dat je rust nodig hebt. Praktisch natuurlijk, maar ook rust in de grote thema’s van je leven. Bijvoorbeeld rond je eerdere miskraam of miskramen. Als je die eerdere ervaringen heelt, kun je met meer vertrouwen zwanger zijn. Goed voor jou en goed voor het kindje in je buik. Je bent welkom!

 

Kan ik niet beter wachten tot de baby er is?
Dat kan hoor. Voel maar of dat fijner is voor jou. Misschien heb je praktisch gezien juist nu meer rust om een thema te onderzoeken en te helen?

En: de stenen die jij opruimt op je pad, daar hoeven je kinderen niet over te struikelen… Een oud gezegde dat ook opgaat voor dit thema. Dat wat jij heelt, dat helpt ook je kind. Maar goed, voor alles is een tijd. Dus voel vooral zelf wat voor jou een goed moment is.

Kortom, ook als je in verwachting bent, ben je welkom om de ervaring van je eerdere miskraam te helen.

Juist nu, zodat het kindje dat nu komt, vrij kan zijn om zijn of haar eigen leven te leven. Lees in dit artikel waarom het voor de levende kinderen belangrijk is dat je de ervaring van je miskraam echt goed verwerkt.

Misschien is het nu dus juist wel precies het goede moment? Vul hier je gegevens in, dan ga ik er graag met je over in gesprek. Graag tot kijk!

© Miriam van Kreij – 2014.