Miskraambegeleiding Nederland is een initiatief van MirreMaan

Voorwaarden

Doe je mee aan een scholing of opleiding van MirreMaan? Of aan andere vormen van coaching of begeleiding door MirreMaan? Of geef je daarvoor opdracht? Dan gelden deze voorwaarden voor alle overeenkomsten die je met MirreMaan hebt. Lees ze goed.

Let op: in de voorwaarden hebben we het over scholing, maar we bedoelen daar ook workshops, opleidingen, coaching en andere vormen van training en begeleiding mee.

Wanneer hebben we een overeenkomst?

Je meldt je aan voor een scholing bij MirreMaan. Dat kun je doen op de volgende manieren: mondeling, via de telefoon, per e-mail, per brief of via een formulier op de website. De overeenkomst komt tot stand doordat de je een bevestiging krijgt van MirreMaan. Dat kan mondeling, via de telefoon, per e-mail of per brief.

Wanneer moet je betalen?

MirreMaan stuurt je een factuur. Je moet die factuur binnen 14 dagen betalen. Of, als de (eerste) scholingsdag of kickstart-sessie eerder is, dan moet je daarvóór betaald hebben. Het geld moet dan op de rekening van MirreMaan staan.

Betaal je niet op tijd? En moet MirreMaan extra kosten maken om het geld van je te krijgen? Dan moet jij die kosten ook betalen.

Afzeggen?

Heb je je opgegeven voor een scholing? En zeg je daarna af? Dan moet je dat per aangetekende brief doen of per bevestigde e-mail.

Hoeveel moet je betalen als je afzegt?

Zeg je af? Doe je niet mee aan de scholing? Of stop je tijdens of na de kickstart of een scholingsdag? Dan moet je nog steeds de factuur betalen. Het maakt niet uit om welke reden je hebt afgezegd. Het maakt ook niet uit of je alle kosten of een deel daarvan al betaald hebt.

MirreMaan mag de scholing annuleren of een deelnemer weigeren. Heb je al betaald voor de scholing die je daarom niet kunt volgen? Dan krijg je dat geld terug.

Wat zijn de regels rond auteursrechten?

MirreMaan gebruikt lesmateriaal, werkboeken, teksten in digitale vorm, brochures en dergelijke. Het auteursrecht daarvan ligt bij MirreMaan, behalve als op het werk staat dat het auteursrecht bij iemand ander ligt. Je mag niets overnemen, publiceren of vermenigvuldigen. Alleen als je expliciet schriftelijk toestemming hebt gekregen van MirreMaan, dan mag het wel.

Heb je vragen?

Heb je nog vragen? Bel of mail dan gerust. Je kunt me bereiken op info@mirremaan.nl of 06 – 244 15 838.