“Na de terugplaatsing is er iets wezenlijks veranderd”

Het probleem dat ik waarneem bij veel van mijn klanten is dat ze zich na een miskraam tekort voelen schieten naar hun partner, kinderen of collega’s, omdat hun energie nog niet zo bij werk of gezin zit. Deze vrouwen zijn met hun aandacht vooral bij hun miskraam. Ze worstelen met een schuldgevoel of zwaar verdriet.

Mijn stelling is dat dat niet hoeft. Je hoeft niet rond te blijven lopen met een schuldgevoel. En het ís mogelijk om je kind(eren) plek te geven, ook op de gevoelslaag. Ook als je normaal vooral druk bent in je hoofd…

Mijn klanten vinden het vaak lastig om echt een verandering te realiseren in hoe ze in het leven staan. Vaak hebben ze er al van alles over gedacht of gepiekerd. En toch lukt het niet. Wat dan? Zo’n verandering is ook niet gemakkelijk om in je eentje te bereiken. Daar kan mijn resultaatgerichte persoonlijke begeleiding je enorm bij helpen!

Iris was ook nieuwsgierig of het echt zou werken. Krijg je echt meer rust en vertrouwen op deze manier? Nou, tijdens haar intensieve trainingsdag is gebleken dat dit een goede aanpak is die heel veel resultaat heeft opgeleverd!

Iris vindt het goed dat ik haar verhaal met jullie deel.

 

Iris, waarom wilde je de persoonlijke trainingsdag doen?
“Ik zit in een vruchtbaarheidstraject. Er waren twee embryo’s teruggeplaatst bij me. Helaas zette de zwangerschap niet door. Maar ik voelde me anders. Na de terugplaatsing is er iets wezenlijks veranderd. Daar vond ik op internet weinig over, maar lotgenoten verwezen me naar jou.

En op jouw website en bij je webinar vond ik die erkenning wel! Het besef dat de embryo’s er ook toe doen. En dat ik moeder ben. Daarom wilde ik jouw begeleiding om stil te staan bij deze wezenlijke verandering in mijn leven.”

Hoe heb je de dag beleefd?
“Het was zo’n fijne dag! Intensief en helend.

  • Juist het individuele was heel waardevol. Vaak kan ik namelijk het verhaal van andere ‘veel erger’ vinden. Dan verlies ik mezelf. Nu draaide het de hele dag om mijn verhaal. Het ging om mij, dat was ontzettend fijn.
  • Een opstelling die we deden, met placemats op de grond, die heeft heel veel voor me gedaan. Dat was echt ervaren, voelen hoe het is in mijn gezin nu. En dat is echt wat anders dan erover te lezen of te praten. Nu zit het echt in mijn systeem. Dat geeft ontzettend veel rust en verbinding.
  • Trouwens, ook de momenten tussendoor waarin ik kon wandelen in het park waren goed om alle ervaringen te laten bezinken.

Ja, het was een bijzondere dag op een prachtige plek. Ik heb veel gehad aan jouw expertise en begeleiding. Dat merkte ik al op de dag zelf, maar in de weken daarna is het nog veel meer ingedaald.”

Wat heeft de dag je opgeleverd?

  • “Ik heb veel meer rust gekregen. Ik ervaar meer rust in dat het goed is zo. En ik heb vertrouwen dat het goed is dat ik op mijn manier en in mijn tempo omga met wat ik op mijn pad krijg.
  • Ik voel me steeds vaker ontzettend gelukkig. En ik kan beter genieten van de kinderen van anderen. Dat maakt dat ik de feestdagen nu heel anders in ga.
  • Op de dag zelf hadden we het over mijn ongeboren kinderen, over de grote kinderwens, over hoe moeilijk sommige situaties met vrienden of familie kunnen zijn. In gesprek met anderen kan ik het nu duidelijker verwoorden, omdat ik het heb ervaren op de dag met jou.
  • Verder ben ik heel erg in het hier & nu. Dat voelt zo goed! En dat krijg ik trouwens ook terug van de mensen om me heen. Een collega zei laatst: ‘Je bent veel relaxter nu!’

Ja, ik ben heel blij dat ik mezelf deze dag gegund heb!”

Iris, dank je wel voor het delen van je verhaal!
“Graag gedaan! En als ik voel dat ik in de toekomst weer hulp wil, om mijn eigen keuzes te maken over het vervolgtraject, dan kom ik bij je terug hoor. Jouw aanpak werkt!”

Altijd welkom!

*-*-*

En nu jij: wil je ook meer vertrouwen in de toekomst?

Klinkt Iris’ ervaring aanlokkelijk? Het is ook voor jou mogelijk. Wil je graag meer vertrouwen voelen? Vul dan hier je gegevens in. Dan bel ik je graag voor een gratis gesprek om te onderzoeken wat jij kunt doen. Graag tot gauw!

 

© Miriam van Kreij – 2015