Maak met mij je plan voor een succesvolle praktijk als miskraamcoach

Ben je coach of verloskundige

en wil je ideeën om je praktijk te laten groeien?

Dan ben je heel welkom om nu met me in gesprek te gaan.

Je leert dan exact de stappen om met miskraambegeleiding een goedlopende praktijk op te bouwen die veel vervulling en inkomen geeft.

Vul de vragen hieronder in. Dan belt Miriam je binnenkort. En dan krijg je bovendien als bonus de checklist ‘Hoe je in 3 stappen je succesvolle praktijk als miskraamcoach opbouwt’.

Over Miriam Miriam van Kreij heeft al tientallen coaches en verloskundigen geholpen om zich succesvol te specialiseren, waardoor ze ouders beter helpen en hun werk nog járen met plezier en voldoening kunnen doen.

Miriam begeleidt al sinds 2011 ouders na een miskraam of abortus. Ze geeft geaccrediteerde nascholingen aan verloskundigen en echoscopisten, is gastdocent bij opleidingen verloskunde en ze is de auteur van twee toonaangevende boeken over miskramen. Kortom, Miskraambegeleiding Nederland is de plek om je te laten opleiden tot miskraamcoach.

Eerdere deelnemers:

  • Snel eerste klanten ‘Dankzij Miriams netwerk bij verloskundigen, had ik al snel mijn eerste klanten als miskraamcoach!’
  • Nu doe ik het! ‘Ik twijfelde of ik het niet eerst zelf moest gaan proberen met mijn coachpraktijk. Zo blij dat ik in jouw programma zit. Nu help ik al ouders tijdens de opleiding. Betaald, ook nog. Ik weet zeker dat ik dat anders nog steeds niet gedurfd had! Je hulp om zichtbaar te worden met mijn praktijk is cruciaal!’
  • Verloskundige & miskraamcoach: gouden combi! ‘Ik was al 12 jaar verloskundige en ik liep tegen een bore-out aan. De nachtdiensten braken me op met mijn jonge gezin. Maar als maat in een praktijk zeg je ook niet zomaar je werk op. Er moest iets veranderen en ik had geen zin in een langdurige algemene coachopleiding. De verloskunde vind ik namelijk nog steeds heel gaaf, dat wilde ik niet loslaten.
    Ik ging bij Miriam de opleiding tot miskraamcoach doen. Nu werk ik weer met enthousiasme en energie! Nachtdiensten laat ik graag over aan jonge collega’s. Mijn coaching rond verlies kan ik goed plannen met mijn gezin en spreekuren. Bovendien loopt onze praktijk beter, omdat we ouders echt goed helpen rond verlies. Dat praat zich rond in de regio, waardoor we meer aanmeldingen krijgen. Superfijn!’

Ben je coach of verloskundige en wil je graag een goedlopende praktijk als miskraamcoach? Dan ben je heel welkom om met mij je plan te maken voor een succesvolle praktijk!

Vul hieronder je gegevens in, dan bel ik je gauw. Dank alvast!

Ja, ik wil mijn plan maken voor een succesvolle praktijk als miskraamcoach!